2019. december 27., péntek

10 db FUJITSU FI-4220C szkenner ADF kétoldalas scanner használt hiányos hibás - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Kiárusítás helyhiány miatt! Nagy autóval gyere: )
Eladó 10 db Fujitsu FI-4220C szkenner egyben.
Lapolvasás: síkágyból (1 oldal), ADF-ből (2 oldal)
A szkenner alapjában véve működik, de vannak (lehetnek) kisebb problémák, hiányosságok:
-        ADF papírtartó tálca hiányzik
-        Külső tápegység nincs (16V DC 2A kell hozzá, dugó mérete 6. 5/4. 4 mm) Termékeim közt található hozzávaló szerelhető dugó, és 18V-os laptop tápegység is.
-        ADF papírbehúzó/továbbító görgők elkoptak, így a lapot nem húzza be vagy begyűri, általában cserélni kell őket. Gyári és utángyártott görgő szettek kaphatók a neten 2500 körüli áron. Vagy itt egy videó arról, hogy lehet mindezt akár szigszalaggal megoldani:
https: //www. youtube. com/watch? v=7bVTj6Voy7Q
 
-        a síkágy üveglapját félig elengedte a ragasztó, így beesik és beleakad a motor. Javítani kell ragasztóval, szilóval, kétoldalas ragasztószalaggal. Valószínű szállításkor sérült, vagy csak az idő járt el felette.
 
Ha nem hajlandó felismerni a géped és drivert sem találsz hozzá a neten javaslom a Vuescan programot, mely pillanatok alatt működőképes a szkennerrel. Akár e-mailben is elküldöm. A szkenner egyébként szépen és gyorsan dolgozik, csak egy kicsit rendbe kell szedni. Van belőle több darab is. Akit több is érdekel jelezze és felrakom ide nagyobb tételben is. Vannak a képen látható gyári színűek és vannak megsárgultak is.
 
A terméket a fenti hibák, hiányosságok miatt alkatrésznek hirdetem, így garancia, visszavétel nincs.
Csak személyesen vehető át a mérete miatt. Van köztük néhány FI-4220C2 típusú is.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-16 16:41 .