2017. június 27., kedd

Multifunkciós szelfibot / vakuval és ventilátorral - Jelenlegi ára: 10 660 Ft


Multifunkciós szelfibot / vakuval és ventilátorral
Családi képet készítenél a telefonoddal, de nem szívesen kérnél meg egy idegent, hogy lefotózzon?
Feldobnál magadról egy előnyös képet a Facebookra, de Te is vágod, hogy a tükörben készült képek már inkább a ciki kategóriába tartoznak?
Kezedbe adjuk a megoldást, ráadásul az egyik legfejlettebb és legmodernebb eszközt!
Lejárt az előnytelen szelfik ideje! Erre az 1 méter hosszú, teleszkópos botra okostelefonodon kívül, kompakt fényképezőgépedet is rögzítheted az ideális távolság elérése érdekében. Mostantól ott is lefotózhatod magad, ahol nincs tükör és senkinek sem kell ehhez odaadnod a telefonodat.
Egy dögös verda az utcában, gyönyörű táj nyaraláskor? Bárhol, bármikor, bármivel és bárkivel pózolhatsz, nem kell meghallgatnod a haverok megjegyzéseit, amikor megkéred őket a fotóra és a családi képekről sem marad le ezentúl senki.
Rendeld meg most, és Tiéd lesz a létező legmodernebb szelfibot!
Ha éppen nincs rá szükséged, 26 cm-re összetolhatod és akár zsebre is vághatod! Beépített exponáló gombjának köszönhetően nem kell időzítéssel és plusz távirányítóval bajlódnod, miután jack-dugóval csatlakoztatod telefonodhoz, kényelmesen kattintgathatsz. A nyári melegben a beépített ventilátor biztosítja a teljes kényelmet, melynek az erősségét a kezelőpanelen található gomb segítségével állíthatod. Éjszakai fotózáshoz, vagy sötét helyen készített képekhez kapcsold be a szelfiboton található vakut, hogy jól látszodjon minden ami fontos!
A ventilátor és a vaku működését a beépített akkumulátor biztosítja, melyet USB csatlakozón keresztűl tőlthetsz. (A kábelt a csomag tartalmazza. )
Technikai információk:
Multifunciós teleszkópos szelfibot / monopod
Hossza: 26-100 cm
A tartópofa 45 és 85 mm között állítható
Exponáló gomb
Ventilátor szabályzó
Vaku szabályzó
Jack csatlakozó
MicroUSB csatlakozó
USB csatlakozó
A csomag tartalma:
Szelfibot
USB töltőkábel
2 db ventilátor fej
Csuklóra akasztó
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 16 990 Ft
Akciós ár:
10660 Ft


Jelenlegi ára: 10 660 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 11:19 .