2017. június 27., kedd

LUXUS WELLNESS DUNA RELAX HOTEL4*RÁCKEVE 3 nap félpanzió - Jelenlegi ára: 1 001 Ft


 
Duna Relax & Event Hotel **** Ráckeve
wellness 3 nap 2 éjszaka 2 főnek félpanzióval
Magyarország legújabb felnőtt szállodája Ráckevén, a párok
és a felhőtlen pihenésre vágyó ifjak és örökifjak wellness paradicsoma
Éld bele magad a fényűző római arisztokrácia gondtalan és vidám életébe, hotelünk antik római wellness birodalmának falai között!
Antik római wellness részlegünk használata, során  úgy érezheted, mintha kicseréltek volna hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.
A wellness élmények mellett, részed lehet, történelmi sétában, ? időutazásban?, csónakos piaclátogatásban, napüdvözlő jógában, mandalakészítésben, sportos és harmonizáló programokban és számos környékbeli kalandban. Kerékpáros és vízi túrákhoz kenuk, csónakok és kerékpárok díjmentesen kölcsönözhetők a recepción. Forró nyári napokon pedig üde zöld kertünk strandján hűsölhetsz, ahol kültéri medencével, élményfürdő-elemekkel, tengerpartszerűen mélyülő medencével, vízi bárral, napozó-pavilonokkal és terasszal várunk!
 
Az utalvány tartalma 2 fő részére :
3 nap 2 éjszaka félpanziós ellátással
* FÉLPANZIÓ részletei: Bőséges büféreggeli, hideg és meleg ételek, kézműves sajtok, lekvárok, friss gyümölcsök és tejtermékek (laktóz menetes is) széles választékával és különleges íz világú svédasztalos vacsora, számos hazai és nemzetközi fogással.
* ANTIK RÓMAI WELLNESS birodalmunk szolgáltatásainak (caldarium, tepidarium, laconicum, frigidarium, stb. ), élménymedencék, Harmónia liget, Kneipp kúra, élményzuhany, dézsafürdő, pezsgőfürdő, hidromasszázs, gejzír korlátlan, térítésmentes, akár éjszakába nyúló, használata. Kültéri (június 15 és augusztus 31 között üzemel) és beltéri élménymedencék, úszómedence, baldachinos napvédő kerti függőágyak a tökéletes pihenésért.
* Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál -hétfő, szerda és szombati napokon.
* TEABÁR: A méregtelenítés akkor igazán hatékony, ha megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel párosul. Válasszon gyógyfüveinkből, és készítsen gyógyteát. Fogyasszon belőle kedvére korlátozás nélkül.
*fürdőköntös
*25 perces masszázskupon
*kerékpárhasználat
*W-lan
Az utalvány előre egyeztetett időpontban, 1 évig érvényes, kivéve hivatalos ünnepek, július, augusztus. Nincs hétvégi felár !
12 éves kor alatti gyermeket nem fogadnak, 12 éves kor felett teljes ár fizetendő!
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen!
licitet nem törlök
az utalvány német nyelvű
Élje bele magát a fényűző római arisztokrácia gondtalan és vidám életébe hotelünk római wellnessének falai között!
Antik római wellness részlegünk használata, során Ön úgy érzi majd, mintha kicserélték volna hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak.
Bűbájos kertünk zöld bokrai, tarka virágai mellett, hűvös lombjai alatt Grill teraszunkon, és a Levendula teraszon hűvös italokat, grill ételeket kínálunk, strandunk pedig élményelemekkel felszerelt medencével és vízi bárral csábítja hűsölésre vendégeinket a nyári hónapokban.
 
Kivételes szépségű kilátásban gyönyörködhet, ha kitekint a szobája ablakán, hiszen szállodánk szinte minden szobája a folyóra néz, valamint a túlparton sorakozó karcsú templomtornyokra, apró színes házakra. Szinte festővászonra kívánkozik a látvány. A teraszról csodás látványt nyújt, ahogy a lemenő nap utolsó sugaraival bearanyozza ezt a meseszép tájat.
A vidáman csobogó, hűs Duna partján, közvetlenül a ráckevei híd lábánál álló szállodánkban antik római wellness kalandokban és zavartalan pihenés élményében lesz része Önnek és párjának legyenek akár az aktív, a passzív vagy a romantikus pihenés szerelmesei.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 1 001 Ft
Az aukció vége: 2017-07-04 21:10 .