2022. október 17., hétfő

Gesztenyebarna valódi bőr sportosan elegáns hátitáska, "hátizsák" - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Gesztenyebarna valódi bőr sportosan elegáns hátitáska, "hátizsák"
A termék feltűnően szép, prémiumkategóriát képvisel.
Erős, vastag, jótartású valódi, marhabőrből készült hátizsák, hátitáska. Feltűnően szép, fiatalos fazonú, az a "mindig mindenhez jó", kedvenc darab, melyre igaz a bölcs mondás: "benne van az anyag... ". Azoknak ajánlom, akik szeretik a sportos eleganciát, a megszokottól eltérő dolgokat, mert bevállalós különcök, stílusuk van. Szépsége elsősorban az igényesen kidolgozott valódi bőr szépségében, s a sötét, melegbarna szín kellemes harmóniájában rejlik. Marronebarna... gesztenyebarna... sötét vörösesbarna... őrölt mogyoró és kakaóvaj... meleg középbarna... feketekávé egy csepp meggyel. A táskán levő fémkiegészítők antikréz színűek. Klasszikus kialakítású, mely kortól, nemtől és divattól független; elnyűhetetlen, akár évtizedekig is szolgálhat, örök. Vannak bőrök, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebb, annál értékesebb, patinásabb, mívesebb. Ez a táska ilyen!
Új, hibátlan darab, melyen még érződik a valódi bőr kellemes illata.
Jól bővülő, tágas egyterű belseje sok mindent "elnyel", amire a napi rutinhoz szükség lehet. Egyik felében egy "hatalmas" cipzáros rekesz és két, bőrrel szegett nyitott zseb került kialakításra. Kívül, a táska elején egy nagyobb, két oldalán egy-egy kisebb cipzáros zseb kapott helyet.   A táska hátoldalán oldalán egy nagy méretű, cipzárral záródó zseb található.
A bélése feltűnően szép löszszín erős, vászonszerű textil MADE IN ITALI feliratokkal. A táskatest kétoldalról is húzható cipzárral záródik.
Szélessége:           28 cm.
Magassága:          33 cm (táskatest); 41 cm (fogóval együtt).
Mélysége:            10 cm (talpméret).
Fülhosszúság:       szabályozható, így gyakorlatilag bárkire jó.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-18 03:25 .