2021. december 6., hétfő

Araucaria araucana,Chilei fenyő mag ritkaság!2db!FRISS CSÍRAKÉPES MAGOK! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Araucaria araucana, Chilei fenyő mag ritkaság! 2db! FRISS CSÍRAKÉPES MAGOK!
Termékeink között fut 4db-os és 6db-os kiszerelésben is!
Araucaria araucana , Andoki fenyő, Araukária, Chilei fenyő, majomfarok fenyő, hazánkban pár éve hódol még csak igazán .
Néhány már termetes fa(6-8 méter) bizonyítja ellenállóságát hazánkban. Legjobban tápanyagban gazdag, nem túl kötött, kavicsos talajban fejlődik legszebben, teljes mértékben télálló, azonban fiatal korban takarni szükséges.
Helyigényes, szoliterként mutat a legszebben.
Csíráztatása rendkívül egyszerű, ültetés előtt 2órán keresztül áztatni szükséges, majd hegyéve lefelé kell az ültetőközegbe szúrni úgy hogy a mag 1/3-a a talajfelszín felett maradjon. Bőséges öntözés , magas páratartalom mellett gyorsan csírázik, a közeget nedvesen kell tartani, a pangó vizet minden esetben el kell távolítani alóla.
Több mag vásárlására is van lehetősét!
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-07 00:43 .