2021. augusztus 27., péntek

ÚJ Rosalia Bio csipkebogyó olaj 30ml + Rosalia Bio arctisztító krém csipkebogyós 50ml + neszesszer - Jelenlegi ára: 5 00


ÚJ - bontatlan - Rosalia Bio csipkebogyó ( vadrózsa ) olaj, 30 ml
és
Új - bontatlan - Rosalia Bio arctisztító krém csipkebogyó ( vadrózsa ) olajjal, fehér agyaggal, 50 ml
+ ajándék ( bio vászon anyagból készült ) neszesszer
Francia gyártmányú, prémium minőségű termékek.
Rosalia Bio csipkebogyó ( vadrózsa ) olaj:
Hidegen sajtolt, kiváló minőségű bio vadrózsa olaj Chiléből. Segíti a sejtmegújulást, ápolja a száraz, hámló, heges bőrt. Támogatja a kollagénképződést és segít megőrizni a bőrnedvességtartalmát, ill. megelőzi a bőr korai öregedését.  
Alkalmazás: Este 2-3 csepp szérumot ( gyengéden masszírozva ) vigyünk fel a célzott bőrfelületre. Adagolása - a pipetta segítségével - rendkívül egyszerű.
Rosalia Bio arctisztító krém csipkebogyó ( vadrózsa ) olajjal, fehér agyaggal:
A bio vadrózsa olaj, fehér agyag és rizskeményítő por segítségével óvatosan eltávolítja az arcbőrre rakódott szennyeződéseket, sminket és az elhalt sejteket. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott.
Alkalmazás: Hetente egyszer - körkörös mozdulatokkal - dörzsöljük be a megtisztított bőrfelületet, beleértve a nyak és dekoltázs területét is. Gyengéden megszabadít a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől.
Az összetevők 98, 3%-a természetes eredetű, 34, 6%-a biogazdálkodásból származik. ( A biológiai gazdálkodásból származó összetevők aránya alacsonynak tűnhet, de ne feledjük, hogy a kozmetikumok általában 50-60% vizet tartalmaznak, ami nem minősíthető bio összetevőnek. ) 
A felbontást követő 6 hónapig lehet felhasználni.
 


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-28 03:29 .