2021. július 27., kedd

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Hausmeister elektromos ágymelegítő takaró ágytakaró paplan - Jelenlegi ára: 10 500 Ft


A licit tárgya: elektromos ágymelegítő
 
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára 54. 99 Euro volt!!!
Édesapám hagyatékából maradt ez a fűthető ágybetét, vagy ágytakaró. Én vettem neki Ausztriában, új ára 54. 99 Euro volt. Eredeti, gyári csomagolásban, használati utasításával adom.
A melegítő takaró nem ad esélyt a télnek, mert gondoskodik a melegről a fotelben, az ágyban vagy a kanapén. Ez nem csak az anyagának köszönhető, hanem a 3 fokozatban állítható 60 W-os teljesítménynek is.
Nagyméretű, 80 x 150 cm melegítő takaró. Az igazi és hosszútávú kényelemért a vezérlő egység és a tápkábel levehető, így a takaró egyszerűen mosógépben mosható.
Leírása:
Elektronikus hőmérsékletszabályozás thermosztatikus rendszerrel
Felső anyag extra puha, lélegző korall gyapjú felület
3 hőmérsékleti szint állítható
Könnyen tisztítható, higiénikus, gépben mosható
Teljesítmény: 60 watt
Tápvezeték kábel: 2, 80 m
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Bosch motoros elektromos kerékpár, Canon EOS 400D tükörreflexes digitális fényképező gép, Atera tetőtartó Audi A6 Avant-ra, teleszkópos parkolásgátló, elektromos hűtő- fűtőtáska, zuhanyzóba mosdató tusolószék, Tens elektromos fájdalomcsillapító stimuláló eszköz, Bomann cipőtisztító gép, ballonos hideg- és melegvíz adagoló automata, egy új Jacques Lemans golf karóra, golflabda, 3 db-os operett, 160 db-os Bach és 170 db-os Mozart összes CD gyűjtemény, Vincent Van Gogh: Éjjeli kávézó falikép, 3 db elektromos réz falikar lámpa, ipari mágnesek, Bauer öntöző berendezés, Kanz locsolóidőzítő automata, egy új Mcculloch MSB 121E benzinmotoros hómaró, Gardena kézi szóró kocsi, egy Bosch 1. 200 W-os kézi körfűrész, Black&Decker elektromos sövényvágó, egy precíziós kézi gérvágó fűrész, Metabo ipari sövényvágó, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 18:23 .