2021. április 25., vasárnap

Larimár fúrt "drazsé", ásványgyöngy 5-7 mm-es - Jelenlegi ára: 180 Ft


Larimár drazsé
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Larimár
Jellegzetességei: A nemrégiben felfedezett légies larimár a spirituális kövek közé tartozik; új dimenziókat nyit meg, ösztönzi a Föld fejlődését. Szeretetet és békét sugároz magából, erősíti a nyugalmat. Lehetővé teszi, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül mély meditatív állapotot érjünk el. Természetesen növeli a tudatot, valamint összehangolja a testet és a lelket az új rezgésekkel.
Spirituálisan: képes arra, hogy megsemmisítse a téves korlátokat, amelyek a spirituális énünket elnyomták, és a lelket a valódi élet útjára irányítja. A larimár megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal és a kommunikációt más világokkal. Kitűnő kő azoknak, akik a lélektársukat keresik, valamint segít begyógyítani az előző életek kapcsolatait vagy szívfájdalmait.
Pszichológiailag: a larimár ledönti az önként vállalt akadályokat és korlátokat. Megszünteti az önmagunknak kárt okozó viselkedésünket, különösen a mártíromságra való hajlamot, és segít kézben tartani életünk irányítását. Főleg a bűntudat enyhítésében hatékony és elűzi a félelmet. Olyan időszakokban, amikor sok stressz ér bennünket, vagy elkerülhetetlen változások történnek, lehetővé teszi, hogy nagy lelki nyugalommal nézzünk szembe a kihívásokkal.
Mentálisan: a larimár higgadtságot, éleselméjűséget és előremutató gondolatokat biztosít. Növeli a kreativitást, és arra ösztönöz, hogy mindig „ az áramlattal haladjunk”.
Érzelmileg: a larimár nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz az életünkbe. Ellenszere az érzelmi szélsőségeknek, és enyhíti a rögeszmés depressziót. Meggyógyítja a szívfájdalmakat, s újra előhozza belőlünk a játékos és örömteli gyermeki énünket.
A Földre is gyógyító hatással van ez a kő: a Földanya energiájával kapcsolódik össze, segít a nőknek újra összhangba kerülnünk az ösztönös nőiségükkel. A földre helyezve a larimár semlegesíti a földenergia kiegyensúlyozatlanságát és a geopatikus stresszt.
Gyógyhatása: a szív-, a harmadik szem, vagy a napfonatcsakra fölé helyezve, vagy finoman végigsimítva vele a testet eltávolítja a tapadó entitásokat. Serkenti a harmadik szemet, a szív-, a korona-, és a torokcsakrát, elősegíti az öngyógyító folyamatokat. Főleg a porc és torok betegségeire hatékony: oldja az energiablokkokat a mellkasban, a fejben és a nyakban. Ugyancsak előnyös rátenni betokosodott ízületekre és az elzáródott artériákra. Egy fájdalmas területre téve gyengéden kivonja onnan a fájdalmat. Hasznos eszköz a reflexológiában is, hajszálpontosan megjelöli a rendellenesség helyét, és megtisztítja a test meridiánjait.
Alkalmazása: Tartsuk a kezünkben, vagy viseljük hosszabb ideig!
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 180 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 01:36 .