2021. január 27., szerda

HARMAN KARDON HD750 CSÚCS MINŐSÉGI CD LEJÁTSZÓ ELADÓ! - Jelenlegi ára: 29 900 Ft


HARMAN KARDON HD750 CSÚCS MINŐSÉGI HDCD LEJÁTSZÓ GYÖNYÖRŰ MEGKÍMÉLT HIBÁTLAN MŰKÖDÉSŰ ELADÓ. MÁR DIGITÁLIS ÉS ANALOG KEMENETEKKEL RENDELKEZIK! NEM GYÁRI TÁVJÁRÓL A LEJÁTSZÁSHOZ MINDEN SZÜKSÉGES FUNKCIÓT KEZEL EZ AZ ÚJ TÁVIRÁNYÍTÓ.
 HDCD Indictaor: The LED will light automatically when a CD with HDCD encoding is playing.  
lternatívája van a brit berendezések egyszerű és tömör kialakításának, valamint a japán hangtechnika metál fényének. Lásd például, hogy néznek ki az American Harmon / Kardon alkatrészei. Csiszolt fekete lemez veszi az előlap nagy részét - ez a részlet máris drága megjelenést kölcsönöz a HD750 lejátszónak. A megkönnyebbülés, amelynek révén a készülék szilárdabbnak tűnik, befejezi a sík alsó részét. A HD750 állapotban lenyűgözőbbnek tűnik, amikor a vezérlőgombok alatt zöld feliratok világítanak. Elcsépelt? Tudod, az ilyen döntés ugrik rád az olcsó népszerű zenei központokban. De itt minden mérsékelten és ízletes.
Amint betölti a HDCD lemezt a lejátszóba, a megfelelő jelző világítani kezd az előlapon. A HD750 az ára ellenére támogatja ezt a formátumot. Ez a tény azonban nem annyira érdekes, mint a HD750 DAC Burr-Brown PCM1732 visszahívó szűrőben, amely nyolcszoros mintavételt és HDCD dekódolást biztosít. Ebben az árkategóriában kevesen dicsekedhetnek ilyen magas minőségi elvonással.
 A HD750 kijelzője kikapcsolható hasonlóan a drága készülékekhez, meghívható, vagy akár letiltható. Ezenkívül a hangerő-szabályozással ellátott fejhallgatók minőségi kimenete biztosított.
A lejátszó hátsó panelje sokkal egyszerűbb és "olcsóbb". Van pár standard RCA a lineáris analóg csatlakozáshoz és egy digitális  kimenet.
Teszteken kellett hallgatnunk, és sokszor össze kellett hasonlítanunk a technikát a HD750 DAC-nal, így a Burr-Brown PCM1732 lejátszóihoz képest már kialakult egy bizonyos sztereotípia. Harmon / Kardon készüléke azonban megsemmisítette.
Először is - és ez nem volt számunkra kellemes felfedezés - a HD750-et meglepte "petyhüdtsége". A dinamika, az erő, a hajtás - a PCM1732 szinte összes játékosának erős oldala! Csak egy tényt állítunk:   
Harmon / Kardonnak azonban komoly előnyei vannak: Először is, minimálisan színezi a hangot.   A basszust és különösen a középfrekvenciás tartományt ez a lejátszó példamutató tisztasággal továbbítja.
Másodszor, a HD750 szinte ideális hangszínnel rendelkezik: jó lokalizáció, magabiztos fokozás, csodálatos mélység.   Ezt a funkciót nem fogjuk hibának tekinteni, mert a drágább játékosok gyakran nem lehetnek büszkék a pontos hangszínpadra. Más okból is irigyelhetjük a HD750 tulajdonosait. Rendelkeznek a készülékkel, amely rendkívül figyelmes a hangrészletekre. Az árnyalat világosan mutat, mint azokban a játékosokban, ahol ezen a tulajdonságon kívül semmi nem fejeződik ki, hanem sokkal mélyebb észlelési szinten - a tudatalatti szintjén. Tehát a HD750 hangfelbontása nem költségvetési szempontból. Itt már érezhetjük a felső kategória szintet.
Itt re kattintva láthatod  más oldalon  55 000-Ft az ára!  
Specifications
Disc format: CD
Digital converter: PCM1732, 8 x oversampling
CD Mechanism: KSS-213C
Frequency response: 20Hz to 20kHz
Dynamic range: 96dB
Signal to Noise Ratio: 98dB
Channel separation: 90dB
Total harmonic distortion: 0. 006%
Line output: 1V
Digital outputs: coaxial
Dimensions: 110 x 440 x 325mm
Weight: 4. 4kg
Accessories: remote control
Kedves Vásárlóim!
A SZÁLLÍTÁS LEHETŐSÉGEK KÖZÜL LEVETTEM A MAGAS ÁRAK MIATT AZ MPL FUTÁRT, DE HA MÉGIS EZZEL KÉRED TÖRÉKENYKÉNT, TERMÉSZETESEN AZZAL KÜLDŐM! HA VAN KÖZELEDBEN PICK PACK PONT, JAVASLOM SZÁLLÍTATÁSÁT!
A SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG MINDIG ADOTT, ÉS TELJESKÖRŰ TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
VÁLTOZTAK AZ MPL ÁRAK! 10kg ig 2790-Ft ! 20-kg ig 3999-Ft.
HA VAN KÖZELEDBEN Pick-pack pont azzal kalkulálj- 1490-Ft ! Max 20 kg / csomag!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok!  
- E-mailben is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailben küldött és megnevezett számlára megérkezett.
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2021-01-27 14:45 .