2020. október 28., szerda

Egy izgalmas könyvsorozat, első két kötete. - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

A sorozat 2020 tavaszán jelent meg Székelyudvarhelyen címe:
Harc az emberért korszakokon át.
A könyv mérete B5, kemény táblás, varrott, 11, 5 betűméret, minőségi krémpapírra nyomva és a két könyv súlya 1, 05 kg.
Az első kötet 232 oldalas, míg a második 335.
Összes darabszám: 850
Ez a könyv sorozat első két része, megpróbál visszarántani téged a virtuális Csipkerózsika álmodból a nyers és rideg valóságba. Ezt a könyvet olvasván hol spontán nevetésbe fogsz kitörni, hol meg könnyek fognak hullani a szemedből, felismervén saját helyzetedet a könyvben. Készülj fel rá, hogy sokszor tükröt fog mutatni
neked különböző eseményeken keresztül és megmutatja a valódi képedet attól függetlenül, hogy elfogadod-e vagy nem.
A sorozat tartalmazza mindazt, amit átérzel, vagy amin átmész.  Különböző emberek történeteiben ott vannak a te kétségeid, a te fájdalmaid, a te félelmeid és a te szenvedéseid. Megtalálod benne magányodat, kilátástalanságodat. Majd olvasol arról, hogy hogyan csapnak össze a hullámok a fejed fölött. Olvasol reményről, reménytelenségről, szeretetről, utálatról, haragról és gyűlöletről.
Továbbá tartalmaz bőven izgalmakat, csodálatos sorsfordulatokat, kalandokat, szerelmet és ármányt. Tudod, ahogyan az a te életedben is van. Aztán továbbá szól angyalok és démonok harcáról a te lelkednek a megmentéséért, vagy annak az elvesztéséért. Minden benne van, ami egy kalandokban gazdag izgalmas könyvhöz kell. Hiszen elég, ha csak a magad életére gondolsz. Van benne bőven minden. Hol csodálatos magasságokba emel téged az élet, hol meg kilátástalan mélységbe repít, ahol úgy tűnik minden összeomlik körülötted. Ez a könyv sok nehéz helyzetedre mutat majd gyakorlati megoldást, vagy kiutat. Mindez enyhe székely humorral fűszerezve.
A könyv fő témája megmutatni a múltat, hogy megérthessük a jelent,  és a jelenből előretekintve megértsük a közeli és a távoli eljövendő próféciák eseményeit a „ teljes írás” szerint.
Ha felkeltettem a figyelmedet és meg szeretnéd vásárolni, akkor hívj Tel: 06-70-5407711.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 13:54 .