2020. június 29., hétfő

Autós telefon és navitartó - Smart design - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Univerzális biztonságos telefontartó - áramvonalas design / PDA-hoz, GPS-hez is
Van már fix helye telefonodnak az autódban? Ha igen, Mi tudunk jobbat! Ha pedig még nincs, most megmutatjuk, mi a tuti! Nem kell többet az ülés alatt keresned mobilodat!
Ez nem egy átlagos telefontartó, amit a szélvédőre ragasztasz és nagy nehézségek árán belevarázsolhatod a mobilodat, majd figyelned kell, nehogy leessen a telefonoddal együtt.
A karok és maga a telefontartó is szivacsos, így nem karcolja vagy nyomja össze készülékedet. Áramvonalas kialakításának hála tökéletesen illeszkedik majd kocsid belső formáihoz.
Okostelefonhoz okos telefontartó illik: praktikus kialakításának hála nem okoz problémát a töltő csatlakoztatása utazás közben sem, mert a töltőnyílás szabadon marad.
Extra erős vákuumos tapadókorongjával bármilyen jármű szélvédőjére vagy műszerfalára biztonságosan rögzítheted, telefonodat indulás előtt egyetlen mozdulattal az 5, 1 és 8 cm között állítható, biztonságot nyújtó karok ölelésébe helyezheted.
A hátulján lévő nyitó gomb megnyomásával azonnal ki is szedheted a készüléket a tartóból. A gömbcsuklójának hála 360 fokban forgatható, vezetés közben is könnyedén és biztonságosan állítható
Tulajdonságok:
- Szivacsos kialakítású, nem karcol
- Stabilan tartja a telefont, PDA-t vagy GPS-t
- 360°-ban forgatható fej
- Vákuumos tapadókoronggal szélvédőre vagy műszerfalra rögzíthető
- Állítható szélesség: 5, 1 - 8 cm
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 490 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-06-29 12:44 .