2020. február 25., kedd

Ganoderma gomba csíra fa anyagra, Reishi gyógygomba oltóanyag !10db "halhatatlanság gombája" - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Ganoderma gomba csíra fa anyagra, Reishi gyógygomba oltóanyag ! 6db  "halhatatlanság gombája"
Termesszen kertjébe gyógygombát!
Az aukció 6db oltóanyagot tartalmaz, termékeink között talál nagyobb kiszerelésben is!
Rönkös termesztésnél minden esetben keményfára van szükség, melyet rövid rönkökre kell vágni.
A rönköt furó segítségével ki kell fúrni, majd az oltóanyagot a fúrt lyukba verni, ezt követően viasszal lezárni.
A rönköt be kell áztatni, ezt követően árnyékos szélvdett helyre helyezni.
Fontos ne száradjanak ki a rönkök ezért időnként érdemes meglocsolni, ha nem tudunk neki nyírkos közeget biztosítani.
Az oltott rönköket állítva a földbe célszerű 15cm-t leásni, így biztosított a folyamatos nedvességgel való ellátás!
Az átszövetési idő 2– 3 hónap.  
Az első termőtestek legkorábban a beoltást követő 6 hónap múlva jelennek meg. Az így beoltott rönkök 4– 5 évig is teremnek.
A pecsétviaszgomba kemény termőtestű gombafaj, a kalap magassága 5 és 20 cm között változhat, amely egy – legtöbbször – oldalt fekvő tönkön ül. A gomba kalapja 1– 3 cm vastag lehet, felszínét pedig sárgás, később vöröses (a vörösbarnától a vörösesfeketéig), sötétedő viaszréteg fedi. A gomba széle fehér, a hátoldalán fehéres, likacsos réteg helyezkedik el, minden egyes milliméteren 4– 5 pórussal. A tulajdonképpeni tönk (gyakran csak tönk alakú alap) fényes, a vörösesbarnától a bíboron át, majdnem feketébe áthajló színekben pompázhat.
Első lépésben érdemes kiemelni a pecsétviszgomba immunerősítő hatását, kúraszerűen alkalmazva támogathatjuk szervezetünk védekezőképességét. Nátha, megfázás esetén is ajánlott alkalmazni, mivel lerövidíthetjük a gyógyulás idejét, illetve megelőzhetők bizonyos szövődmények.
A pecsétviaszgomba különösen a daganatos megbetegedések kezelése és megelőzése alatt kerül előtérbe. Epidemiológiai vizsgálatok bizonyították, hogy a gombát rendszeresen fogyasztók között kisebb számban fordultak elő daganatos megbetegedések.
Ugyancsak bizonyított, hogy a pecsétviaszgomba hatóanyagai (oxigenizált szterolok), gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal pedig csökkenti a koleszterinszintet.
Krónikus gyulladásos betegségek esetén ugyancsak ajánlott a pecsétviaszgomba, bronchitis, autoimmun betegség okozta ízületi gyulladás és reuma esetén szintén javíthat állapotunkon. Krónikus fáradtság, álmatlanság és fokozott stressz esetén szintén javasolt használni, minimum a tünetek elmúlásáig. Magas vérnyomás és bizonyos idegrendszeri sejtsérüléssel járó betegségek esetén kiegészítő kezelést végezhetünk vele.
A pecsétviaszgomba segíthet csökkenti az allergia tüneteit. Allergiás időszakok alatt érdemes naponta 2-3 alkalommal pecsétviaszgombát alkalmazni, a jobb hatás érdekében az allergiás tünetek megjelensée előtt 1 hónappal elkezdhetjük szedni.
Ekcémával és más bőrgyulladásokkal küzdőknek ajánlott a pecsétviaszgomba. A gomba hatóanyagai általános gyulladáscsökkentőként funkcionálnak. Kúraszerűen ajánlott alkalmazni, illetve a tünetek megjelensétől kezdve egészen a tünetek megszűnéséig.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-03-16 23:40 .