2019. augusztus 31., szombat

Kipufogó Piaggio Ciao Tecno régi - Jelenlegi ára: 10 800 Ft

ELŐRENDELHETŐ
Rövid ismertető:  Csere kipufogó a portugál Tecno-tól
Mihez ajánljuk:  Piaggio és Vespa Ciao Mix robogókhoz ajánljuk. Pontos listát a "Melyik robogókhoz jó? " fülre kattintva láthatsz.
Tulajdonságok:
A csatlakozásnál a cső 22, 5mm széles.
Kiváló minőségű termék
? FONTOS!  A termék megvásárlása előtt célszerű egyeztetni a szerelőddel. A terméket valószínűleg magad is be tudod szerelni. De a helytelen beszerelésből adódó károk esetén semmilyen módon nem téríthetjük vissza a termék árát. Garanciális probléma esetén is szükséges a hivatalos számla a beszerelésről és a szerelő vagy szerviz írásos véleményezése. Ezért javasoljuk, hogy hivatalos szerelőnél, vagy szakszervizben szereltesd be a motorodba. További részleteket az ÁSZF-ben vagy a rajzos vásárlói tájékoztatóban találsz.
Gyártó:  A portugál Tecno gyártó kiváló minőségű kipufogókat gyárt mindennapi használatra és tuning célokra is. A legtöbb termékük E-jelzéssel van ellátva, így legálisan használhatóak a közutakon.
A termék vadonatúj, nem használt.
A termék beszerzésének hossza általában 2-10 munkanap, szélsőséges esetben (nagykereskedésben is kifogyott) több. Ilyen helyzetben tájékoztatunk a beszállítás várható idejéről.
Az ár a szállítás díját nem tartalmazza, nem alkuképes!  
Személyesen átvehető nagykőrösi üzletünkben.
A szállítási díjakkal kapcsolatos információkat az oldal alján az Információk oszlopban találsz, vagy kattints IDE!
ELŐRENDELHETŐ
 


Jelenlegi ára: 10 800 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .