2018. december 30., vasárnap

Wharfedale diamond 8.4 pár - Jelenlegi ára: 27 900 Ft

Költözés miatt eladó a képen látható hangfal-pár (a megadott ár a párra vonatkozik).
8 éve voltak a tulajdonomban, funkcionális szempontból hibátlanul működnek.
Miért ilyen alacsony a kikiáltási ár?
- Nincsenek meg az előlapok. Egyébként se sok értelmük volt, silány kialakításúak és ha fel voltak téve, a reflex nyíláson kiáramlő levegő miatt zörgés hallatszott a csatlakozópontoknál.
- Az egyik dobozról hiányoznak az összekötő lemezkék a banándugós csatlakozókról (bi-kábeleve használtam őket és nem találom), de ezt áthidalhatod egy-egy vastagabb kábeldarabbal, ha szükséges.
- Az egyik mélyközép-sugárzó porvédő sapkája (fáziskúp-szerűség) addig ingerelte a gyerekeket, mígnem áldozatul is esett nekik. Lásd a képeken. Hangzásban és működésben semmilyen hibát nem okoz, de nem egy szép látvány, az tuti.
Miért érdemes megvenni őket?
A név magáért beszél (és tényleg), nagyon lehet terhelni ezeket a hangfalakat, ezzel együtt rendkívül kiegyensúlyozott hangzásvilággal ajándékozzák meg a hallgatót. A mély annyira mély, hogy nem is gondolná az ember, hogy két (négy) 16 centis sugárzó ennyire le tud menni, ugyanakkor a mélyközép sugárzó azt is biztosítja, hogy a "kopogósabb", pattogóbb mélyhangokkal se legyen gond.
A magasak, az érzékenységük és a dinamika szerintem nagyjából átlagosnak mondható. Tüskéken állnak a dobozok.
Különösen jó vétel lehet, ha valaki ért a szerelésükhöz és esetleg ki tudja simítani a kúpot, mert így esztétikailag is egy kifogástalan hangfalpár tulajdonosa lehet.
Az értékeléseim alapján látható, hogy igyekszek mindig korrekt leírást adni a termékeimről, itt is erre törekedtem.
Személyes átvétel esetén egy próba megoldható, de csak a garázsban, stúdió körülmények között nem. : )
Nem személyes átvétel esetén külön becsomagolva tudom küldeni a dobozokat, kb. 17-18 kilós lesz darabja, pontosabbat csak a csomagolás után tudok mondani, nagyjából 4-5 ezer Forint lesz a díj. Ebben az esetben semmilyen garanciát nem tudok vállalni rájuk.

Jelenlegi ára: 27 900 Ft
Az aukció vége: 2019-01-20 13:31 .