2018. június 30., szombat

Cree T6 LED zseblámpa - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Cree T6 LED zseblámpa
? Hatalmas fényerő és nagy hatótávolság
? Stabil működés és hosszú élettartam
? Kivehető akkumulátorral
A T6 LED erős, nagy teljesítményű zseblámpa, amelynek az energiafelhasználása rendkívül gazdaságos. A lámpát kézbe véve érezhetjük, hogy egy erős, masszív eszközzel van dolgunk, amire minden körülmények között számíthatunk. A zseblámpa fémből készült, gumírozott részekkel, amely erősítik az eszköz élettartamát. A fókuszálásnál jól megfigyelhető, ahogy a fénysugár formája változik. A legnagyobb fókuszra állítva egyenletes kör alak formát vesz fel, míg a legkisebb formában felveszi a led alakját.
A lámpába épített T6 cree ledeknek köszönhetően gond nélkül képes akár 150-200 méteres távolságba világítani. A led élettartama még így is magas: napi szintű, több órás használat során is képes 8-10 évet kibírni anélkül, hogy a fénysugarak minősége romlana. A led és a lencse közötti távolság állítható, így könnyen méretezhető a kibocsátott fénysugár átmérője. A lámpa erős felépítésének köszönhetően, ellenáll a külső behatásoknak, nagyobb ütődéseknek, valamint az eső, pára és a por által ért hatásoknak.
A lámpa nagy előnye, hogy az akkumulátor kivétele nélkül is tölthető, ugyanakkor a Li-ion eltávolítása után, a tartozékként kapott elemtartó kosárral is szintén tölthető. Ennek köszönhetően a lámpát bárhol bármikor tudjuk használni, még hogyha nem áll rendelkezésünkre elektromos hálózat. Az akkumulátor 3 darab AAA elemmel működtethető.
Tulajdonságok:
- Maximális fényerő: 14000 lux
- Hatótávolság: 150-200 méter
- Áramellátás: akkumulátor, vagy 3 db AAA elem
- Tömítések: gumi
- Anyaga: fém
- Méret: 180 x 28 mm
- Vízálló
- Többfunkciós
A csomag tartalma:
- T6 Led
- Akkumulátor
- Elemtartó kosár
- Hálózati töltő
 


Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .