2017. november 28., kedd

11 db babaruha, farmerek főleg, 62-68-as méret, pl. Marks and Spencer kantáros nadrág - Jelenlegi ára: 990 Ft

Személyes átvételi lehetőségek
Ezt a terméket munkaidőn kívül és hétvégén Budapesten a XI. kerületben, a lakcímemen tudom átadni (közel a Móricz Zs. körtérhez) vagy munkaidőben a VI. kerületben, a Nyugati téren.
Alku és csere nem érdekel!
A termékről
11 db-ból álló babaruha-csomag. Egyben szeretném eladni. A darabok részletesen:
1. textil kiscipő, nem emlékszem, hogy használtuk volna. Nagyon fiatal, még járni nem tudó babáknak. Az egyik feléből hiányzik a talpbetét. Mosva volt pár alkalommal.
2-4. sapkák, a sötétkéket piros gumival sosem használtuk, a világoskékek közül a sildesen látszik picit a használat nyoma (ez Mini Mode márkájú), de ez sem volt sokszor a fiaimon. A másik világoskéket kb. 4 alkalommal használtuk, ez kifordítható és akkor csíkos mintájú, nincs megkötője. A sötétkék kb. újszülötteknek jó, a másik kettő szerintem úgy 3-8 hónaposoknak, attól függően, mekkora a baba.
5-6. Hipp előke, új. A másik pedig egy jópofa mintás pamut előke, minimális használati nyommal (gyümölcsfolt vagy ilyesmi nincs rajta).
7. 62-es méretű Baby Mac farmernadrág. Használt, de nagyon jó állapotú.
8. 68-as méretű Campus drapp kantáros nadrág. Használt, de nagyon jó állapotú. Alul NEM gombos!
9. 62-es méretű Early Days farmernadrág. Használt, de nagyon jó állapotú. 6 kg-ig a címke szerint.
10. 68-as méretű Marks and Spencer világoskék farmer kantáros nadrág. Használt, de nagyon jó állapotú. Alul gombos. 8 kg-ig a címke szerint.
11. 62-es méretű Baby Mac sötétkék 100 % pamut kantáros nadrág. Használt, de nagyon jó állapotú. Alul gombos. 6. 5 kg-ig a címke szerint.
Súlya csomagolás nélkül:   1000 gramm
Kattintson ide és nézze meg a többi termékemet is!
Postázás, utalás
Vaterafutárral vagy Foxposttal tudom küldeni a terméket, mindig azt követően, hogy a postaköltséggel növelt vételár a számlámra megérkezik.
Rózsaszín csekkes befizetést csak a címemre fogadok el, bankszámlára nem!
Utánvéttel nem postázok!

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-12-07 16:15 .